Mit kell tudnom a Google Adwords kampánykezelés lehetőségéről?

A Google Ads (korábban Adwords) bátran kijelenthetjük, hogy a leghatékonyabb, legcélozhatóbb és legjobban megtérülő lehetőséget nyújtó fizetett hirdetési rendszer. Amely igénybevételéhez pénzt kell befektetni és ennek kapcsán fogja megtalálni a leendő vevőit és így növelni a cége, vállalkozása bevételét. Tehát a kampánykezelés esetén csak olyan ügyfelet fogsz elérni, aki számodra is hasznos, felesleges kidobott pénz, mint más hirdetési lehetőség esetén itt nincs.

Hol jelenik meg a Google Adwords hirdetés?

A fizetett hirdetései megjelenési helyei eléggé tág lehetőséget foglalnak magukba. Ugyanis több fajta kampány, több lehetőség kínálkozik annak érdekében, hogy minden vállalkozás típus megtalálhassa a számára legideálisabb opciót. Viszont összességében elmondhatjuk azt, hogy az organikus találatok  felett és alatt, a Google különböző szolgáltatási oldalain, valamint a Google által ismert valamennyi weboldalon jelenik meg.

Milyen célokkal hirdethetek?

Ne aggódjon! Az induló kampányait rugalmasan lehet állítani úgy, hogy annak sikeressége és a célja a cégének optimális legyen.

Gyakran kért lehetőségek:

  • új vásárlók szerzése
  • új látogatók szerzése
  • ajánlatkérések számának növelése
  • hírlevél-feliratkozók gyűjtése
  • esemény regisztráció
  • márkaismertség növelése

Keresési hirdetések

Keresési hirdetések

Display hirdetések

Display hirdetések

Remarketing hirdetések

Remarketing hirdetések

Youtube hirdetések

Youtube hirdetések

Shopping hirdetések

Shopping hirdetések

Írj nekünk!